despre noi servicii retea clienti cerere oferta noutati contact  
despre_noi
Despre noi

       

         Īn octombrie 2012 am depășit pragul de 450 de mp. īn totalitate ceea ce priveste suprafețele noastre de promovare outdoor datorită flexibilității noastre față de clienți și prin acest lucru suntem pe primul loc īn acest segment din județele Harghita și Covasna.

        Brandul Cool Media a luat nastere la inceputul anului 2005. De atunci proiectam si amplasam rame publicitare in toaletele locatiilor des frecventate ca si : restauranturi, cluburi, cafenele, hoteluri, baruri.

        Ideea s-a dovedit a fi inovatoare si una de succes, acest segment al pietei publicitare nu a fost reprezentat in judetul Harghita pana aparitia Brandului Cool Media.   Acest lucru ne-a permis o dezvoltare rapida, reusind astfel sa ne extindem  reteaua pe plan national. Astfel in momentul de fata avem īn total 140 rame publicitare īn cele mai frecventate locaţii a oraşelor: Odorheiu Secuiesc,, Miercurea-Ciuc şi Tīrgu-Mureş.

        Dezvoltarea rapida si cerintele clientiilor ne-au indrumat in 2007 spre piata panourilor publicitare outdoor. Astfel oferim clientilor nostrii posibilitatatea de afisaj stradal pe panouri iluminate de mare dimenziune.

    Recent, la inceputul anului 2009 am pornit un nou segment de succes: publicitate pe casete rotative luminoase in reteau hypermarketurilor Kaufland.

         


        Cool-Media crede ca reclama este sufletul unei afaceri. Din acest motiv dorim sa va oferim servicii de afisaj indoor si outdoor inovative, dorim ca materialele publicitare ale clientilor nostrii sa apara in locuri neobisnuite, neexploatate pana acum. Pentru a avea succes trebuie sa ne localizam campania de advertising in locuri unde se afla publicul tinta dar nu si-a facut inca concurenta intrarea.
Dorim in continuare sa va oferim cat mai multe noi idei de localizare a campaniilor Dvs si sa va ajutam cu realizarea lor.

      Seriozitatea, profesionalismul, şi inovaţia sunt principalele valori respectate de Cool-Media. Reflectia acestor valori este succesul afacerii clientilor nostrii.

 
fecebook fecebook fecebook
reclame standarde
reclame in hypermarcet
reclame in toaleta
>>>mai multe companii
oferte speciale   oferte speciale
COOL MEIDA este o marca inregistrata
SC SPEED-NET SRL
DESPRE NOI SERVICII RETEA CLIENTI CERERE OFERTA NOUTATI CONTACT