Oldal kiválasztása

Rólunk

A Cool-Media reklámügynökség 16 éve helyezte működésbe Székelyudvarhely első óriás Billboard reklámfelületét. Az ezt követő évek során bebizonyosodott, hogy a reklámfelületeink és szolgáltatásaink hatékony eszközei a sikeres vállalkozóknak, hiszen kiemelkedő ár érték aránnyal és a legerősebb pozíciókkal elkerülhetetlenül szem előtt vagyunk az összes reklámfelületünkkel. 

A Cool-Media-nál hiszünk abban, hogy a reklám a vállalkozás lelke. Ezért szeretnénk Önnek innovatív beltéri és kültéri reklámszolgáltatásokat kínálni, azt szeretnénk, hogy ügyfeleink reklámanyagai szokatlan, eddig kiaknázatlan helyeken jelenhetnének meg. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, olyan helyeken kell elhelyeznünk a reklámkampányunkat, ahol a célközönség jelen van, de még nem jelentkezett a konkurens a versenyre.
Továbbra is szeretnénk a lehető legtöbb új ötletet és lehetőséget kínálni Önnek, hogy kampányait lokalizálhassa, és segítsünk azok megvalósításában.

A megbízhatóság, a professzionalizmus és az innováció a Cool-Media által tiszteletben tartott fő értékek. Ezen értékek tükröződése az ügyfeleink üzleti sikerévé válik.

Út a sikerhez

01

Megbízhatóság

Pontos munkavégzés, egyenes és átlátható csomagárak, határidők tartása, és mérhető konverzió a hatékony felületeinknek köszönhetően. 

02

Professzionális Tervezés

Egy kampány reklámfelületeinek kiválasztása és megtervezése kulcskérdés lehet. Úgy a tervezés alatt mint a kivitelezés során, a minőséggel magasra tettük a lécet. A mi sikerünkről csak akkor beszélhetünk, ha a klienseink reklámjai célba találtak.  

03

Innováció

A trendek jelenleg óránként változnak, elengedhetetlen, hogy mi is lépést tartsunk ezzel.
Folyamatosan fejlesztjük a portfóliónkat, a nyomdai tervezést és kivitelezést, elsők szeretnénk maradni a versenyben. 

Vágjunk bele!

Értesüljön akcióinkról elsőként!

Címünk

Kossuth Lajos utca 24. Székelyudvarhely,  535600

Kapcsolatfelvétel

(+4) 0733 979 875
office[@]cool-media.ro