Selectează o Pagină

Despre noi

Agenția de publicitate Cool-Media a înființat primul afișaj de tip billboard în Odorheiu Secuiesc în urmă cu 16 ani. În anii următori s-a dovedit că serviciile și spațiile noastre publicitare sunt unelte foarte efective pentru antreprenorii de succes, deoarece raportul nostru excelent de preț/calitate și pozițiile cele mai puternice sunt inevitabili de văzut. 

La Cool-Media credem că publicitatea face spiritul unei afaceri. De aceea dorim să vă oferim servicii de publicitate inovative de interior și de exterior și dorim ca materialele publicitare a clienților noștri să apară în locații neobișnuite și încă neexploatate. Ca să avem succes trebuie să afișăm campaniile noastre de publicitate în locații unde publicul-țintă este prezent, dar concurenții încă nu sunt.
Dorim să vă oferim în continuare cele mai multe idei și posibilități noi pentru localizarea campaniei Dumneavoastre de publicitate și vream să ajutăm în realizarea acestora.

Credibilitate, profesionalismul și inovația sunt valorile principale respectate de Cool-Media. Reflectarea acestora va deveni succesul comercial a clienților noștri.

Calea spre succes

01

Credibilitate

Muncă precisă, prețuri de pachet concrete și transparente, respectarea termenelor și conversie măsurabilă datorită spațiilor noastre eficiente. 

02

Planificare Profesională

Alegerea și planificarea spațiilor de publicitate în cadrul unei campanii poate fi o întrebare-cheie. Atât pe durata planificării cât și pe parcursul executării avem un standard calitativ ridicat. Putem vorbi de succesul nostru doar când reclamele clienților au atins scopul lor.  

03

Inovare

Momentan trendurile se schimb de la oră la oră, deci este inevitabil să ținem pasul cu acestea.
Portofoliul nostru, pregătirea și executarea tipografică este în continuă dezvoltare, dorim să rămânem pe locul unu în acest curs. 

Hai s-o facem!

Fiți primul care află despre promoțiile noastre!

Adresa noastră

Str. Kossuth Lajos nr. 24, Odorheiu Secuiesc 535600

Date de contact

(+4) 0733 979 875
office[@]cool-media.ro

Aruncați o privire și aici